Websites

Wist je dat de meeste van jouw prospecten je bedrijf eerst bekijken op het internet vooraleer ze bij jou langskomen. Je website is dus de basis van het online marketing bedrijfsverhaal.

Hoe bouwen we je website op?

Het bouwen van een website kan je vergelijken met het bouwen van een huis. Je stelt eerst een architect aan die op basis van je gezinsverhaal een plan opmaakt en nadien de opbouw en de afwerking van je huis stapsgewijs opvolgt tot aan de oplevering. Voor je website stel je ook een webmaster aan om je te begeleiden in je online verhaal.

0. We luisteren eerst naar je bedrijfsverhaal

We beginnen met een beknopte bedrijfsanalyse (product, klantenkring, organisatie, doelstellingen). Zo leren we de werking van je bedrijf kennen.

Op basis van die informatie stellen we een prijsvoorstel en actieplan op dat de concrete stappen in kaart brengt voor een website die klanten maakt. Met je goedkeuring gaan we dan van start.

1. We tekenen het plan van je website uit

Net zoals een architect, die bij het bouwen van je huis een plan uitwerkt, ontwikkelen we een structuur- of navigatiedocument die het surf- en klikgedrag en de klantvriendelijkheid van de website in kaart brengt zodat die aangenaam en rustig ervaren wordt en van websitebezoekers klanten maakt.

2. Webdesign

Op basis van de huisstijl, het logo van je bedrijf en het navigatiedocument maken we een grafisch ontwerp op om uiteindelijk tot een goedgekeurd designvoorstel te komen. Uiteraard werken we met responsive webdesign zodat uw website zowel op laptops als op tablets en smartphones goed voor de dag komt.

3. Webontwikkeling

Wij ontwikkelen uw website bij voorkeur met het Craft CMS (content management system). Het systeem geeft aan onze ontwikkelaars een enorme flexibiliteit om een originele website op te bouwen en het is voor onze klanten een plezier om ermee te werken. Met groot gebruiksgemak kan elke klant met het Craft CMS op elk moment de inhoud en content van de website aanpassen en bijvoegen. Bovendien geven wij een uitgebreide opleiding in het gebruiken van het CMS.

4. Webteksten en zoekmachineoptimalisatie

We schrijven de inhoud van je website volledig uit, pagina per pagina. De webteksten verfijnen we met de juiste zoekwoorden zodat je website hoog opgenomen wordt in de Google Ranking. Zowel je website als je webteksten moeten voldoen aan de strengste SEO-criteria.

5. Opleiding en begeleiding

Na een testfase, waarbij we de website samen doornemen en finetunen, plaatsen we je website online. In die fase voorzien we voldoende begeleiding voor een optimaal resultaat van je website, nu en in de toekomst.

Interesse in een samenwerking?

Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij contacteren u dan eerstdaags voor een eerste vrijblijvend gesprek.