Please do not delete me

Tijdens onze voordrachten en workshops, krijgen we regelmatig een reactie uit het publiek: 'e-mailing is voorbij. Ik word ervan overstelpt'. Ons antwoord hierop is zeer eenvoudig: 'Maak eens een e-mail die niet gedeletet wordt'.

Breng de juiste boodschap bij de juiste persoon

Inderdaad, dit is het uitgangspunt van goede e-mailmarketing. Vele ondernemers kunnen echter niet in de huid van hun klanten en prospecten kruipen. Welnu, wij kunnen dat wel, en vooral omdat wij buiten uw bedrijf om denken.

Breng eerst eens uw klanten en prospecten in kaart

Inderdaad, hoe kunt u de juiste boodschap brengen bij de juiste persoon brengen als u uw klanten en prospecten niet op een deftige manier geordend heeft. Welnu, ook hier denken wij voor u out of the box. U zult versteld staan van het resultaat.

Bind uw klanten aan uw bedrijf

Inderdaad, dat kan, zelf in een tijd dat uw klanten niet meer zo loyaal aan uw bedrijf hangen. Hoe u dat kan doen? Bouw een lange termijnrelatie met hen op en laat u verwonderen door de mooie en vooral zo eenvoudige manier van e-mailing.

En tenslotte, geniet van uw resultaat

Meten is weten. En wees gerust, na een e-mailing zal u perfect weten welke interesse dat uw klanten en prospecten in uw product of dienst hebben.

Meer weten?

Wilt u hierover een gesprek, stuur een mailtje naar frank@e-on.be of laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij contacteren u dan eerstdaags om u te tonen hoe we dit aanpakken.
 

Categorie: E-mailmarketing, Zoekmachine optimalisatie, Internetstrategie, Internettips