Nieuws

Optimaliseer uw Google Places-vermelding

Wist u dat één van de vijf zoekopdrachten gerelateerd is aan een locatie? Vaak zal Google in de zoekresultaten de bedrijven met een vermelding op Google Maps hoog plaatsen.

Inzicht in je klant = basis van een goede website

De basis voor een goede website is inzicht verwerven in je klant door onderzoek. Baseer de inhoud van je website op feiten en niet enkel op meningen.

E-mailmarketing: 6 tips voor een beter resultaat

Het aantal keren dat je e-mail wordt geopend is natuurlijk afhankelijk van de doelgroep ontvangers. Het verhogen van het aantal opens kun je stimuleren door rekening te houden met de volgende tips.

Schrijf een checklist

Mensen houden van lijstjes. Het brengt orde in de chaos, en geeft ze structuur. Het idee achter een checklist voor u is het volgende: zet een deel van uw kennis op papier en deel het met uw doelgroep.

Leg uw site in handen van mensen met marketingkennis

Zijn uw internetactiviteiten in handen van netwerkbeheerders en programmeurs? Dan is dat volledig onterecht: internet is een volbloed marketinginstrument voor marketeers.

Maak van uw website een informatiebron

Ondernemers die op een succesvolle manier met het internet bezig zijn doen dit omdat ze rekening houden met het feit dat het internet, boven alles, een bron van informatie is.