Linkedin for business

Wist u dat de meeste van jouw prospecten u eerst bekijken op Linkedin vooraleer ze bij u langskomen? Als bedrijfsleider zorgt u dus best dat u professioneel overkomt op het internet.

Wist je dat Linkedin dé bron is om klanten te vinden?

Heel wat van uw klanten en prospecten hebben een LinkedIn-profiel. Zelf hebben we ons de afgelopen jaren in binnen- en buitenland verdiept in de mogelijkheden van LinkedIn. Vandaag halen we dan ook de helft van onze leads uit LinkedIn. Dat kunt u ook.

Linkedin is uw professionneel paspoort

Uw persoonlijk profiel en uw bedrijfsprofiel op Linkedin is een afspiegeling van u en uw bedrijf. Samen met u optimaliseren we uw persoonlijke profiel, die van uw medewerkers en uw bedrijfsprofiel.

Wat zijn de mogelijkheden van Linkedin?

  • Met het posten en communiceren via uw persoonlijk profiel en bedrijfsprofiel onderhoudt u een band met uw klanten, tenminste als de inhoud ervan de moeite waard is.
  • U heeft 1e rangscontacten maar wist u dat de beste prospecten 2e rangscontacten zijn. Hoe gaan we die gaan bereiken? Wij leren het u graag.
  • Wist u dat u heel nauwkeurig nieuwe doelgroepen in kaart kunt brengen, regionaal, provinciaal, nationaal en internationaal? Wij leren het u graag.
  • Wat is de functie en de meerwaarde voor uw bedrijf van groepen op Linkedin? Wij leren het u graag.

Wilt u een professioneel Linkedin profiel?

Vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier.